+34 933 967 183 info@xieline.com
Xieline
Noticias
Buscando la eficiencia
Transició cap a l'agricultura tecnològica, ecològica i sostenible
El HUB UPC Xieline neix, al gener de 2022, amb l'objectiu d'impulsar la transformació del sistema de producció hortícola en hibernacles d'alta tecnologia a fi de garantir una producció de proximitat i sostenible amb productes d'alta qualitat i saludables.

Xieline te l´objectiu de construir i compartir amb el Hub i els grups de recerca de l'àmbit AgrotechUPC un hibernacle d'alta tecnologia a escala real de 2ha. En aquesta infraestructura s'incorporarà de forma permanent, els darrers avenços tecnològics i agronòmics que garanteixin una producció sostenible i amb impacte social i mediambiental positiu.

La Universitat Politècnica de Catalunya, a través de l'Escola d'Enginyeria Agroalimentària i Biosistemes de Barcelona (EEABB), és l'encarregada, conjuntament amb Xieline, de dur a terme el projecte i formar la nova generació d'enginyers en ciències agronòmiques responsables de treballar per una agricultura pròspera i d'acord amb els Objectius de desenvolupament sostenibles: més eficient, més sostenible i utilitzant menys recursos per reduir la petjada de carboni un 70-80%.